Rüyada cumhurbaşkanlığı köşkünü görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, insanların afiyet bulacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulur.
Rüyada cumhurbaşkanlığı köşkünü görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına tabir olunur.
Rüyada çankaya köşkünü görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.
Rüyada cumhurbaşkanlığı görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanlığı seçimi görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.
Rüyada cumhurbaşkanlığı köşkü sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına rivayet eder.
Rüyada cumhurbaşkanlığı sarayı görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanının köşkünü görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, can sıkıcı haberler almaya inanılır.
Rüyada cumhurbaşkanlığı köşkünde olmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.