Rüyada devlet dairesinde işe başlamak belki yeni bir eve sahip olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, güzel günlerle tanışılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bolluğun ve verimin de artacağına tabir olunur.
Rüyada devlet dairesinde işe başlamak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.
Rüyada devlet dairesinde müdür olmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine tabir olunur.
Rüyada devlet dairesinde evrak imzalatmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yüksek bir makamı olacağına inanılır.
Rüyada devlet dairesinde görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.
Rüyada devlet dairesinde olmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.
Rüyada kendini devlet dairesinde görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.
Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulmaktadır.
Rüyada devlet dairesinde bulunmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerinin duracağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.