Rüyada eli silahlı görmek

Rüyada eli silahlı görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, dünya malı elde edeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı mücadele yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada eli silahlı asker tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eli silahlı görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı kadınlar sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada silahlı eğitim siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışma günlerini hastanede geçireceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı yaralanma elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı olmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı