Rüyada hediye almak istemek

Rüyada hediye almak istemek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol hediye almak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada hediye oje almak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına alamet eder.

Rüyada don hediye almak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hediye ev almak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada hediye saz almak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül hediye almak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada mor şal hediye almak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada et hediye almak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

1 Okur Rüyası Yorumlandı
semih

çocuklarıma hediye araba alacakmışım. önce büyük oğlumla gelinme alacakmışım. Gelinimle konuşuyorum. Ne marka istersiniz diye. .Sıradan bir arabaya razı gibi görüyorum. Gelinime pahalı Avrupa araba markalarının isimlerini söylüyorum. Baba çok tutar diyor . Olsun kızım sen istediğini söyle diyorum.