Rüyada iş sahibi olmak

Rüyada iş sahibi olmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, zafer elde edileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına rivayet eder.

Rüyada iş sahibi olmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada at sahibi olmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski ev sahibi iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada tapu sahibi olmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok araba sahibi olmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kariyer sahibi olmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırtasiye sahibi olmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev sahibi tarafından kovulmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı