Rüyada işaret parmağını böcek sokması

Rüyada işaret parmağını böcek sokması dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağını böcek sokması sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, şükredeceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağını böcek ısırması üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağını ısırmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, planların tutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağını köpek ısırması çekilen sıkıntıların son bulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada sol işaret parmağını arı sokması çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağını öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin işaret parmağını ısırması kurtuluş yollarına ulaşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı