Rüyada kalabalıkta uyumak

Rüyada kalabalıkta uyumak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başka işler deneyeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kalabalıkta bulunmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta kaçmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Rüyada kalabalıkta koşmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalıkta uyumak işe zorla gidip geleceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta ezilmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta gezmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet eder.

Rüyada kalabalıkta beklemek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalıkta bağırmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı