Rüyada kırmızı renk kitap görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.
Rüyada kırmızı renk kitap görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada mor renk kitap görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.
Rüyada pembe renk kitap görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada sarı renk kitap görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet eder.
Rüyada kırmızı kaplı kitap görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine tabir olunur.
Rüyada kırmızı kapaklı kitap görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.
Rüyada kırmızı renk gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına alamet etmektedir.
Rüyada kırmızı renk ruj sürmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bahtının güzelleşeceğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.