Rüyada koşarak polisten kaçmak

Rüyada koşarak polisten kaçmak elindeki işi rayına oturtacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kudret ve destek olacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, başının belaya girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koşarak polisten kaçmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisten koşarak kaçmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklanmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada polisten kurtulmak kötü durumların ortadan kalkacağına, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada polisten job yemek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada polisten bir şey almak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisten kaçmak saklanmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada sivil polisten kaçmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı