Rüyada olduğunun söylenmesi

Rüyada olduğunun söylenmesi aileden ayrı kalınacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada olduğunun söylenmesi herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, merdiven atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz olduğunun anlaşılması sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada olduğunun farkında olmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunun söylenmesi kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunun görülmesi dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin olduğunun söylenmesi birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun öldüğünün söylenmesi kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada gebe olduğunun söylenmesi rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı