Rüyada peygamber demek

Rüyada peygamber demek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, fikirlerinin çatışacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, işlerine yeni işler katacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada peygamber cenazesi endişe duyulan olayların düzeleceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peygamber adı duymak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada peygamber diyanet aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Rüyada peygamber efendimizin işlerinin duracağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir peygamber doğurmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada peygamber demek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada peygamber eşi olmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ibrahim peygamber oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunlarını teker teker aşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı