Rüyada üzülüp ağlayamamak talihin yüze güleceğine, büyük borçlar alınacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.
Rüyada üzülüp ağlayamamak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.
Rüyada çok üzülüp aglamak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.
Rüyada üzülüp sonra sevinmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.
Rüyada üzülüp ağladığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, verdiği emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.
Rüyada üzülüp gerçekte ağlamak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.
Rüyada üzülüp sevinmek çok hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet eder.
Rüyada üzülüp bağırmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.
Rüyada çok üzülüp ağlayamamak sevilen birinin geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.