Rüyada yasin kitabını kaybetmek

Rüyada yasin kitabını kaybetmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yasin kitabını kaybetmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada yasin kitabını üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulur.

Rüyada yasin kitabını yerde görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada yasin kitabını eline almak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada yasin kitabını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kitabını kaybetmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ders kitabını kaybetmek ona özlemle sarılacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada mektubat kitabını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı