Rüyada bir ahir görmek

Rüyada bir ahir görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ahir gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada ahır yapmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kişinin esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada ahır yıkamak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet eder.

Rüyada bir ahir görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ahır ve at görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahır onarmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ahır at görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş ahır görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yıkılan ahır görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments