Rüyada arabanın kapısının bozulması

Rüyada arabanın kapısının bozulması yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın kapısının bozulması gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Rüyada arabanın kapısının olmaması hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın kapısının bozulması eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada arabanın kapısının düştüğünü görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın kapısının kırıldığını görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın kapısının kırılması açların doyacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın kapısının çalınması zor durumda kalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın kapısının açık olması sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada arabanın kapısının söküldüğünü görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments