Rüyada ayağı yerden kesilmek

Rüyada ayağı yerden kesilmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kurulu düzeni olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, itibarını geri kazanacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına inanılır.

Rüyada ayağı yerden kesilmek gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Rüyada ayağı yerden kesilmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kurtlanmak yeni başlangıçların yapılacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada ayağı burkulmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada at ayağı görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Rüyada sol ayağı topallamak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli ayağı tutmamak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı yanmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kaz ayağı görmek artık rahat bir nefes alacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments