Rüyada yerde kalem bulmak

Rüyada yerde kalem bulmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada yerde kalem bulmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Rüyada yerde kalem bulmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde kalem görmek gelişiminin hız kazanacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Rüyada yerde kırmızı kalem görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalem ve kalem ucu görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kalem çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalem kırılması eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalem ucu almak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments