Rüyada yüksek bir dağ görmek

Rüyada yüksek bir dağ görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir dağ gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Rüyada yüksek yüksek binalar görmek mutlu bir evliliğe, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek ses çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yer kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek hız bir takım sorunlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek dağ işine dört elle sarılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksek dağ ve su görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bakmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada yüksek maaşlı iş çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments