Rüyada anahtar çoğaltmak

Rüyada anahtar çoğaltmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada anahtar vermeleri çözüm bulmak için fikir danışacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinden anahtar hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar kestirmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar yakalamak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çok anahtar almak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, rahata kavuşmaya alamet eder.

Rüyada anahtar satmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada altın anahtar her zaman çok üzgün olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtar taşımak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı