Rüyada babaya isyan etmek doğru kararların alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.
Rüyada babaya isyan etmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulmaktadır.
Rüyada isyan görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sıkıntı yaşanacağına inanılır.
Rüyada isyan bastırmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.
Rüyada ülkede isyan bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.
Rüyada isyan etmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına tabir olunur.
Rüyada ağlamak isyan etmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yanlış işler yapacağına işarettir.
Rüyada ölünün isyan etmesi dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.
Rüyada annenin isyan etmesi çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.