Rüyada bebek minderi görmek en tepkedeki kimse olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada bebek minderi görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, dualarının gerçekleşeceğine delalet eder.
Rüyada koltuk minderi görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına yorulur.
Rüyada koltuk minderi kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.
Rüyada sandalye minderi görmek helal rızka sahip olunacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada yatak minderi görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine alamet etmektedir.
Rüyada bebek erkek bebek görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.
Rüyada bebek arabasından bebek düşmesi hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.
Rüyada bebek erkek bebek sevmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.