Rüyada birinden sitem duymak

Rüyada birinden sitem duymak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birinden sitem duymak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret eder.

Rüyada sitem duymak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşine sitem etmek bilgi ile donanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sitem edip ağlamak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kayınvalideye sitem etmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kafasını toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada kardeşe sitem etmek işlerin açılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kızına sitem etmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanına sitem etmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı