Rüyada devlet başkanının kızıyla evlenmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işsiz ise işe gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.
Rüyada devlet başkanının kızıyla evlenmek insanların takdirini kazanacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına inanılır.
Rüyada devlet başkanının değişmesi istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına rivayet etmektedir.
Rüyada devlet başkanının ölümü girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına inanılır.
Rüyada devlet başkanının iş vermesi sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.
Rüyada devlet başkanının ailesini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet eder.
Rüyada devlet başkanının yardım etmesi mal mülk sahibi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.
Rüyada bir devlet başkanının öldüğünü görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çevre değiştireceğine delalet eder.
Rüyada devlet başkanının vurulduğunu görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.