Rüyada devlet başkanının seni öpmesi arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalet eder.
Rüyada devlet başkanının seni öpmesi üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına işarettir.
Rüyada devlet başkanının ölümü atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.
Rüyada devlet başkanının iş vermesi keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.
Rüyada devlet başkanının değişmesi maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.
Rüyada bir devlet başkanının öldüğünü görmek işlerin günden güne artacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.
Rüyada devlet başkanının kızıyla evlenmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.
Rüyada devlet başkanının ailesini görmek yıpranacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.
Rüyada devlet başkanının ezan okuması uzun yıllar boyunca çekeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.