Rüyada devlet düşmanı öldürmek

Rüyada devlet düşmanı öldürmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet düşmanı öldürmek kudret ve destek olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet düşmanı görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada düşmanı vuramamak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada düşmanı nı görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanı tokatlamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yetim sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanı aramak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada bir düşmanı yenmek dertlerinden kurtulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Rüyada düsmani görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı