Rüyada güvercini serbest bırakmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, zenginliğinin süreceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.
Rüyada güvercini serbest bırakmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.
Rüyada güvercini uçurmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.
Rüyada güvercini öldürmek başarısız olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulur.
Rüyada güvercini kediden kurtarmak cebinin para göreceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.
Rüyada güvercini elinde tutmak kişinin elindekilerinden de olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.
Rüyada eve giren güvercini çıkarmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalet eder.
Rüyada şehir güvercini görmek gelirinin de garanti altında olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet etmektedir.
Rüyada beyaz güvercini kediden kurtarmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.