Rüyada harabe olmuş şehir görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kazancının günbegün artacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.
Rüyada harabe olmuş şehir görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.
Rüyada harabe bir şehir görmek zor bir dönem geçirileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulur.
Rüyada harabe şehir görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.
Rüyada harap olmuş şehir görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.
Rüyada şehir şehir gezmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet etmektedir.
Rüyada harabe olmuş ev görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada harabe köy görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulmaktadır.
Rüyada harabe cami sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.