Rüyada kırtasiyeden uç almak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kazancınızın artacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.
Rüyada kırtasiyeden uç almak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada kırtasiyeden defter almak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işiyle nam salacağına delalettir.
Rüyada kırtasiyeden kalem silgi almak şerefe ve izzete, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.
Rüyada kırtasiyeden dosya almak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalettir.
Rüyada kırtasiyeden kitap almak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalettir.
Rüyada kırtasiyeden silgi almak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.
Rüyada kırtasiyeden kağıt almak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.
Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, korkularının sona ereceğine delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.