Rüyada ölen birine dert anlatmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret eder.
Rüyada ölen birine dert anlatmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işaret etmektedir.
Rüyada birine ağlayarak dert anlatmak ilim irfan sahibi olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.
Rüyada ölmüş birine dert yanmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.
Rüyada birine dert yanmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.
Rüyada dert dinlemek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.
Rüyada birisine dert yanmak eşiyle bahtiyar olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına alamet eder.
Rüyada babaya dert anlatmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.
Rüyada öğretmene dert anlatmak zorlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.