Rüyada pantolonunu satmak

Rüyada pantolonunu satmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada pantolonunu satmak hayırlı terfiler alınacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolonunu bulamamak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolonunu indirmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolonunu çıkarmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının pantolonunu giymek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, adaletin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi pantolonunu yakmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin kot pantolonunu giymek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin pantolonunu kesmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı