Rüyada peygamberden haber almak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, keyfinin yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet eder.
Rüyada peygamberden haber almak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.
Rüyada peygamberden haber gelmesi işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.
Rüyada peygamberden bir şey almak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalettir.
Rüyada peygamberden mektup almak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işarettir.
Rüyada peygamberden dua almak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine alamet eder.
Rüyada peygamberden mektup gelmesi birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.
Rüyada peygamberden dua istemek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine inanılır.
Rüyada peygamberden selam almak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.