Rüyada reisi cumhurun öldüğünü görmek ruhen rahatlığa erileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.
Rüyada reisi cumhurun öldüğünü görmek çok hayırlı haberler alacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.
Rüyada reisi cumhurun elini öpmek iyi habere, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulur.
Rüyada reisi cumhurun eve gelmesi aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.
Rüyada reisi cumhura sarılmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.
Rüyada devlet reisi gormek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret eder.
Rüyada reisi cumhuru görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet eder.
Rüyada aile reisi olmak geçim kolaylığı içinde olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalettir.
Rüyada reisi görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.
Muabbir (Allâme-i Rü'ya) Rüyanı Yorumluyor
Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip Et