Rüyada tuvaleti su basması

Rüyada tuvaleti su basması yakın bir dostla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadınlar tuvaleti sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada tuvaleti kazmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaleti bulamamak hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvaleti kırmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaleti yapmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tuvaleti su basması eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına tabir olunur.

Rüyada okul tuvaleti temizlemek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada otel tuvaleti görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, muradına ereceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı