Rüyada zincir görmek diyanet istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, başarısının yükseleceğine, kendisini ona adayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine rivayet eder.
Rüyada zincir bileklik görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet eder.
Rüyada zincir görmek diyanet tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalettir.
Rüyada küflü zincir görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.
Rüyada kapıda zincir görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.
Rüyada zincir kemer görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.
Rüyada altın zincir görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına alamet eder.
Rüyada denizde zincir görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.
Rüyada kilitli zincir görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.