Rüyada yorgan dürmek

Rüyada yorgan dürmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, işinden uzaklaşacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulur.

Rüyada yorgan dürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada yorgan inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan örtünmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yorgan dikmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret eder.

Rüyada yorgan çaldırmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalettir.

Rüyada yorgan bozmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada yün yorgan yapmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan ihya maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada yorgan yemek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments