Rüyada fırtına sonrası kar görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulur.
Rüyada fırtına sonrası kar görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.
Rüyada fırtına sonrası yağmur görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarının daha da artacağına delalettir.
Rüyada fırtına sonrası görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada fırtına sonrası güneş hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.
Rüyada savaş sonrası sorunların çözüleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet etmektedir.
Rüyada yağmur sonrası görmek kazancının da aynı oranda artacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.
Rüyada yağmur sonrası sel görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet eder.
Rüyada doğum sonrası kanama görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.