Rüyada fotoğrafı çekmek

Rüyada fotoğrafı çekmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada ev fotoğrafı çekmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, kötü duygularından arınacağına yorulur.

Rüyada at fotoğrafı görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ölü fotoğrafı görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğrafı çekmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada düğün fotoğrafı geri plana düşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada uçak fotoğrafı çekmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi fotoğrafı çekmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada şelale fotoğrafı çekmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, kazancının helal para olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı