Rüyada önüne deniz çıkması çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, güzel günler yaşayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.
Rüyada önüne deniz çıkması işlerdeki karın artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada evin önüne deniz gelmesi girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.
Rüyada evin önüne ev yapılması huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.
Rüyada kapının önüne su dökülmesi gelirinin giderinden fazla olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.
Rüyada kapının önüne yağ dökülmesi helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, başka alanlara yöneleceğine delalet eder.
Rüyada evin önüne kar yağması ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.
Rüyada birinin önüne geçmesi her geçen gün başarıların artacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.
Rüyada önüne şimşek düşmesi daha çok saygı ve destek göreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.