Rüyada yeni doğan bebeğin altını pislemesi

Rüyada yeni doğan bebeğin altını pislemesi rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını pislemesi iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeni doğan erkek bebeğin altını temizlemek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğin yaralanması huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin ağlaması çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin konuşması endişelerinin yerini umudun alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin konuşması zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğin düşmesi sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, helal rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı