Rüyada eşinden altın almak

Rüyada eşinden altın almak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Rüyada eşinden altın almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada eşinden altın almak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada eşinden altın istemek sevinileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden çeyrek altın almak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinden altın yüzük almak elindeki malların gideceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden altın kolye almak insanların birbirine kenetleneceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden altın bilezik almak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden altın almak yeni iş teklifleri alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalettir.

Rüyada eşinden altın yüzük hediye almak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments