Rüyada defter aldığını görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, büyük emekler vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.
Rüyada defter aldığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok rahat edeceğine tabir olunur.
Rüyada boş defter eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, anne duasının açılacağına işaret eder.
Rüyada defter imzalatmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.
Rüyada defter bulmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına tabir olunur.
Rüyada defter seçmek her nimetin lezzetine varacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret eder.
Rüyada defter toplamak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.
Rüyada defter dağıtmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.
Rüyada defter aramak heveslerinin de azalacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.