Rüyada eski sevgilinin kötülük yapması

Rüyada eski sevgilinin kötülük yapması çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kötülük yapması büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana kötülük yaptığını görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, geniş bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kötülük yaptığını görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana kötülük yapması sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sana kötülük yapması sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, ünleneceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin kötülük yapması yaşadığı zorlukların son bulacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşından kötülük görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çözüm yolları bulamayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı