Rüyada bebeğin başını kesmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, verimin her geçen gün artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet eder.
Rüyada bebeğin başını kesmek fırsatların elden kaçırılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.
Rüyada erkek bebeğin başını okşamak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.
Rüyada bir bebeğin başını yıkamak patron koltuğuna yükseleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.
Rüyada bebeğin başını öpmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.
Rüyada erkek bebeğin başını yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.
Rüyada bebeğin başını yıkamak maddi durumun düzeleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.
Rüyada başını görmek borçların hafifleyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine işaret eder.
Rüyada başını öne eğmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.