Rüyada yüzünde yara çıktığını görmek diyanet

Rüyada yüzünde yara çıktığını görmek diyanet rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, iş hayatında terfi alınacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, galibiyetlerinin artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde yara çıktığını görmek diyanet gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünde yara çıktığını görmek diyanet özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yara çıktığını görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yara bekarlar için güzel bir evliliğe, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah yara görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kabuklu yara görmek şansın ve kısmetin açılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünde yara görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada yüzünde kucuk yara görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın yüzünde yara görmek şansa, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments